Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A porszívó csöve nekidőlt a...

A porszívó csöve nekidőlt a falnak és egy picit le is jött egy kis darabon a fal. Ti jártatok igy? Mit tudok tenni? Idegesít, hogy most ott lett egy hiba.

Figyelt kérdés

júl. 4. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen színű a fal? Mi az anyaga és mivel van festve?
júl. 4. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Tégla. Bézs festés. Tudom hogy glettelni kell es kijavítani. De nektek mindenkinek teljesen hibátlan otthon a szoba fala? Csak én jártam így :(
júl. 4. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne izgulj emiatt, nálunk tiszta háborús maradvány néhol a fal. Van 3 gyerek és én se vagyok éppen az az óvatos fajta meg a párom sem.

Akkor kellemetlen ha ez az egy hiba van a szép falon, ha már a tizedik, akkor már nem számít. :)

Most voltunk barátainknál pár napja, ők tíz évig rettentően próbáltak vigyázni mindenre, mindig zavarban voltam amikor ők jöttek hozzánk, hogy hozzájuk képest nálunk milyen a fal stb. Mostanra megunták és már őket sem érdekli. A mienk összességében már jobban néz ki mert nálunk fehérek a falak és azt nagyon könnyű javítani, az ő szintén bézs-barna keverék színű falukat meg még letörölni is nehéz mert az is meglátszik rajta.

A folyosón van ráadásul egy nagy folt is, sajnos kicsit vizesedik a fal a fürdőből - hiába építtettük át az egészet. Ott folyamatosan felhólyagzik és ledobja a festéket is. Aztán megjavítjuk, egy ideig jó, majd kezdi elölről.

Ha nagyon zavar akkor tegyél oda valami képet!

júl. 4. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:

3,köszi, nekem is ez jutott eszembe. Egy jó fali matricát rendeltem

Olcsóbb, mint egy kg glett es 1 l festék

júl. 4. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Ráadásul nagyon klassz falmatricákat lehet már szerezni, ez jó ötlet.
júl. 4. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell glettelni ha maradt még fedték kenj rá keveset.
júl. 5. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Ezért kérdeztem én is a színt, de sajnos ha nem fehér, akkor általában meglátszik ha még egy réteg kerül a tetejére az előzőnek és talán rosszabb, nagyobb lesz a hibás rész.

Viszont egy apró ecsettel csak a hibás részt befestve tényleg javíthat vele eleget, ebben igazad van.

júl. 5. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!