A porszívó csöve nekidőlt a falnak és egy picit le is jött egy kis darabon a fal. Ti jártatok igy? Mit tudok tenni? Idegesít, hogy most ott lett egy hiba.
Ne izgulj emiatt, nálunk tiszta háborús maradvány néhol a fal. Van 3 gyerek és én se vagyok éppen az az óvatos fajta meg a párom sem.
Akkor kellemetlen ha ez az egy hiba van a szép falon, ha már a tizedik, akkor már nem számít. :)
Most voltunk barátainknál pár napja, ők tíz évig rettentően próbáltak vigyázni mindenre, mindig zavarban voltam amikor ők jöttek hozzánk, hogy hozzájuk képest nálunk milyen a fal stb. Mostanra megunták és már őket sem érdekli. A mienk összességében már jobban néz ki mert nálunk fehérek a falak és azt nagyon könnyű javítani, az ő szintén bézs-barna keverék színű falukat meg még letörölni is nehéz mert az is meglátszik rajta.
A folyosón van ráadásul egy nagy folt is, sajnos kicsit vizesedik a fal a fürdőből - hiába építtettük át az egészet. Ott folyamatosan felhólyagzik és ledobja a festéket is. Aztán megjavítjuk, egy ideig jó, majd kezdi elölről.
Ha nagyon zavar akkor tegyél oda valami képet!
3,köszi, nekem is ez jutott eszembe. Egy jó fali matricát rendeltem
Olcsóbb, mint egy kg glett es 1 l festék
#6 Ezért kérdeztem én is a színt, de sajnos ha nem fehér, akkor általában meglátszik ha még egy réteg kerül a tetejére az előzőnek és talán rosszabb, nagyobb lesz a hibás rész.
Viszont egy apró ecsettel csak a hibás részt befestve tényleg javíthat vele eleget, ebben igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!