Melyik a jobb ágy: Ikea Malm vagy Jysk Haslev, jobb matrac: Ikea Vesteröy vagy Jysk Plus S55 Rugós matrac?
Ágy és matracvásásrál előtt állunk és elvesztem a kínálatban. 160x200 méretet szeretnénk. Elsődleges szempont, hogy ne nyikorogjon és ne kelljen 1-2 éven belül cserélni.
Köszönöm!
A jysk matracai nem túl jók. Ez is vèkony, gyorsan kifeküdhető gyenge szivacsrèteggel ès összetöredező kókusszal. Olcsón jót, nem fogsz kapni.
De rakhattàl volna linket mindegyikhez.
Kérdező, matrac kérdésében más véleménye ne döntsön a tied helyett. Az a lényeg, hogy próbáld ki és akkor dönts!
Neked - vagy akinek vennéd annak kell ráfeküdnie, kipróbálnia, mert mindenkinek más az ami megfelelő.
Én például alapból nem szeretem a rugós matracokat, te meg ilyeneket nézel, tehát ha én most azt mondanám, hogy ezek rosszak, attól még azt neked nem kellene elfogadnod.
Próbáld ki a matracokat az üzletben!
Az ágykeret megint stílus kérdése. Mindkettő szép, de azért tedd hozzá, hogy a Jysk-ben kevés bútort árulnak, a minősége nem feltétlenül lesz a legjobb. A teraszon a bútorunk onnan van, nagyon jó, de nézegettem már náluk nyitható kanapét, ágyat, azoknál azért voltak kétségeim.
Ha ezek tetszenek és innen akarsz feltétlen ágykeretet is venni, akkor megfontolandó, hogy a fehérnek kicsit kiállnak a szélei. Nekem szempont, hogy nem szeretek belerúgni a bútor szélébe, egy ilyen ágynál pedig mindennapos lenne. Ahogy lefekvéskor, felkeléskor is a matrac beljebb van, mint az ágykeret és nekem az sem tetszene egy ilyen hidegebb megoldással. A másiknak legalább puhább szövet bevonata van. A háttámla része is puhább lehet. De lehet, hogy neked meg pont az tetszik benne ami nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!