Milyen és mennyi párnát használtok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 09:40
2/9 anonim válasza:
sok-sok-sok szivacs kispárnákkal alszom, szeretem gyömöszkölni a fejem alatt őket, akár hova fordulok, mindig párnára érkezik a fejem:)
28/N
3/9 anonim válasza:
Ja, kispárnáim nekem is vannak. Kettő. Azok sima szivaccsal vannak töltve.
Na és a macskám! :) Néha előfordul, hogy ráfekszek véletlenül.
27/F
4/9 anonim válasza:
Egy nagyon nagy és egy kicsike tollpárnát használok.
5/9 anonim válasza:
Sok-sok különböző méretű, puha, toll párnát használok. de általában 1 van a fejem alatt és egyet magamhoz ölelek. szeretem ha hideg egy párna....
21/N
6/9 anonim válasza:
Cak kispárnát használok és azt is, ha oldalt fekszem, a fejem alatt kimondottan.
Ha beteged van, akkor sem szabad magas fekvést eszközölnöd, mert a fenekére megy a súly és hamarabb kap felfekvést.
De ha egészséges vagy, akkor csak is kispárnát.
7/9 anonim válasza:
Egy nagy valami szintetikus töltetű, egy másik nagyot az libatollas, még a dédim csinálta:) Meg sok-sok plüssállat és kézzel festett kispárna
8/9 anonim válasza:
Alváshoz 2-őt.
Párna csatához 10-et, 20-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!