Nagyon igénytelen vagyok, ha nálam lámpa gyanánt csak sima foglalatok vannak?
Passz, én 500000et költöttem lámpákra a komplett házba 2,5 éve. Alapvetően vissza fogtam az igényeimet. Persze ki lehet hozni a töredékéből is, csak az a kérdés ideiglenesen számol vele az ember vagy sok évre.
Nekem a sima foglalataidból az jön le, hogy még nem volt pénzed megvenni azt ami tetszik.
Kérdező, az az igénytelenség ha drótokon lógnak a foglalatok ki a falból és abban szimpla, olcsó izzók világítanak csak.
Ha rendesen a falban van a foglalat vagy szépen van megoldva a drótozása, akkor egyszerűen feldobhatod annyival, hogy egy sima láncfélét teszel mellé ha szükséges (lóg a vezeték) és egy igényesebb, különlegesebb izzót teszel bele. Akkor ezt nevezheted egyéni megoldásnak és nem lesz igénytelenség, mert foglalkoztál vele csak nem akartál rá sokat költeni.
Pl ilyen izzókkal:
Meg a lógó vezeték mellé/köré hasonló egyszerű láncot tehetsz, mintha az maga lenne a lámpa fő része:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!