Tényleg annyira ronda lett a konyha az új színnel? Új konyhára nem telik és egyedül más nem jutott eszembe. Barna szín minden árnyalatát utálom.
2024. febr. 10. 15:02
11/23 anonim válasza:
Szuper jól néz ki:) Ügyes vagy
!
12/23 anonim válasza:
Neked kell, hogy tetsszen, elvégre a Tiéd, nem másoknak kell megfelelni!
De amúgy nekem is tetszik, sokkal jobb lett, a színes dekoráció sokat dobott a hangulaton, és ne haragudj, de előtte szerintem eléggé unalmas volt!
13/23 A kérdező kommentje:
Előtte átlagos és öreges volt szerintem. Szekrények ajtaja nem igazi fehér, de annak a festését nem vállalom, főleg hogy műanyag a borítása és ha rondán kenem, annyi az egésznek. Sok a pakolóhely, az tetszik benne, csak a színe volt lehangoló számomra. Meleg hangulatú volt , de anyám fiatal korabeli stílus
2024. febr. 10. 19:58
14/23 A kérdező kommentje:
2024. febr. 10. 20:02
15/23 anonim válasza:
Miért lenne ez ronda? Akinek ez nem tetszik az nézzen alám😅😅
16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó 😀
2024. febr. 11. 07:18
17/23 A kérdező kommentje:
Ugy vettem a lakást, hogy a konyha benne volt. Tetszett a szekrény, hogy van hova pakolni , sok a fiók és a polc, de a színnel nem tudtam megbarátkozni.
2024. febr. 11. 07:19
18/23 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, passzolnak a színek.
19/23 anonim válasza:
Nekem ez a rózsaszín rész nem tetszik a felső szekrényen, valami más, semlegesebb színt választottam volna, de kinek mi. A többi szerintem teljesen rendben van.
20/23 anonim válasza:
Teljesen rendben van! Egy probléma lehet vele csak hogy szűk. Ebben kétszer annyira ellehet fáradni, mint egy nagyobb konyhában, a hátad is esélyes, hogy fájni fog, ha egy délelőttöd eltöltesz a főzéssel. Majd kiderül, ezen amúgy sem tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!