Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Jó fajta francia ágyat tudnàto...

Jó fajta francia ágyat tudnàtok ajánlani? Találtam ami tetszik de az majd 500e

Figyelt kérdés
Ettől valamivel olcsóbbat keresünk de azért jót. Ár èrték arányban.
jan. 24. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

#10 Egyértelműen nem érdekel amit más leír, már eldöntötted mit akarsz.

Akkor meg vedd meg és kész! Helyetted nem tudunk ágyat választani.

Vagy mész üzletről üzletre és keresel olyat ami tetszik és árban is jó vagy fizeted a sok pénzt, ennyi.

jan. 25. 06:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondogatják a matracot, mert ezerféle matrac van, ég és föld köztük a különbség. Van kemény, átlagos, és süppedősen puha, van rugós, másfajta rugós, rugó nélküli, memóriahabos.

Nekem volt már összecsukható, kárpitos ágyam, annál kényelmetlenebb retteneten még nem aludtam. A nővéremé viszont elment. De a matracos gyerekágyam, és a saját otthonomban lévő matracos fenyőágyunk verhetetlen.

Ha nagyon nem mindegy, milyen az ágyadon feküdni (általában azért nem mindegy), jobb, ha elmész egy-két bútorboltba, és kipróbálgatod őket. Ne az olcsók közül vegyél, kigödrösödik mint a franc, aztán vehetsz megint egész ágyat (ha matracos lenne, csak a matracot kéne cserélni).

jan. 25. 06:58
 13/20 A kérdező kommentje:
12 nekem a matracos büntetés votl, most amit találtam ez jó de majd 500ezrem nincs rá sajnos. Kb 300 lenne a limitem.
jan. 25. 07:38
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
De b#zdmeg, mit nem értesz azon, hogy a külön ágykeret-matracnak pont az az előnye, hogy mindkettőből olyat veszel, amilyen megfelel. Az, hogy egyszer egyet kipróbáltál és erre hivatkozni, az kb annyira értelmes, mintha azt mondanád, hogy nem mész többet ki az utcára, mert egyszer kimentél és esett az eső.
jan. 25. 07:40
 15/20 A kérdező kommentje:

14 én nem èrtem mi ez a tukmálás, szépen normálisan leírtam miért nem vàlt be nekem erre csak ezt kapom.

Pl Autós kèrdéseknél miért nem jönnek tukmálni hogy mittudomén Opelt vegyél ne Mazdát 😁

jan. 25. 07:46
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt vedd meg.

jan. 25. 07:50
 17/20 anonim ***** válasza:

4: Kárpitos ágy, amit keresel.

Google-be tedd be a képet és úgy kijönnek.

Vagy szavakkal is bele tudod írni.

85 000 körültől kell lenni már.

jan. 26. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:

13: Minden ágyban van matrac, vagy a kárpit alatt, vagy a váz fölött.

A matracon alszol, nem a fán, vagy nem?

Ezzel az erővel vegyél egy jógaszőnyeget és aludj azon!)

jan. 26. 14:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Már rendeltem egyet.
jan. 26. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek kérdező, én is így vagyok vele. Nálunk is itthon mindig önmagában rugós-ágyneműtartós kárpitozott franciaágyak és heverők voltak, ilyeneken nőttem fel, és fajtától függetlenül mindegyik nagyon kényelmes volt! Pedig voltak köztük olyanok is, amiket leselejtezve ingyen megkaptunk, miután a közelben megszűnt egy panzió, és azok is ugyanolyan kényelmesek voltak!

#14, nem csak a kényelemről van szó, eleve érzetben is más-más a kettőn feküdni, és aki az egyikhez szokott, nem biztos, hogy jó lenne neki a másik is! Anno másfél hónapig laktam egy panzióban, ott ágykeret+ágyrács+matrac volt, és bár alapból kényelmes volt, arra nincs panasz, de mégis érezni magam alatt az ágyrácsot meg a szellős légüres teret - nem volt az az igazi, amit megszoktam!

Visszatérve, kérdező, bár akkor már késő, ha megrendelted, de azért mellékesen szerintem is az a “Jáva” tök jó, amit a #16 ajánlott! Mi is idén tervezzük lecserélni az ágyakat, és én ugyanebben a kinézetben, csak más színben “Alfa” franciaágyat néztem ki, anno az is volt 100 ezer Ft körül, de most kissé felment az ára 130-140 ezer körül van, bolttól függően.

[link]

jan. 27. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!