Szerintetek érdemes megrendelni ezt a kanapét?
Alapvetően a puhább kanapét preferáljuk, a linkelt kanapé pedig hullámrugós, félkemény.
Szerintetek mindennapos használatra, alkalmanként alvásra is kényelmes volna?
A gond ott van hogy ha nem tudod kipróbálni akkor nem tudod hogy tényleg puha-e.
Én így jártam, kép alapján rendeltem kanapét. Két változata volt, a puhább ülőrészest kértem.
A valóságban aztá kellemetlen rajta ülni, nem puha hanem kemény. Nem tudom milyen lehet a keményebb változat.
Szép, könnyen nyitható, minden remek, csak nem jó rajra ülni. Szerencsére nem a nappaliba hanem a pincébe kellett a vendégszobába és csak akkor használjuk ha valaki ott akar tévézni.
Tetszik a kanapé, de még kellene próbálnod valahol meg is nézni a cég termékeit élőben!
Az a baj, hogy webáruház, ezért nincs lehetőség kipróbálni. Elállni nyílván lehet, de költözés előtt állunk és utána hetekig kanapé nélkül maradni kényelmetlen volna.
Viszont árban és képek alapján stílusban ez volna a legideálisabb, amióta kanapé után kutatunk.
Most komolyan vannak olyan emberek akik képről vesznek kanapét???
...
Előszőr is a színeket élőben kell kiválasztani! Azért mert különböző típusú, márkájú készülékeken eltérő lesz a színe.
Az anyag minőségét képen nem látod!
A kényelmes-e az adott embernek nagyon relatív, azaz mindenkinek más a kényelmes.
A puhaságot sem lehet monitor előtt kiválasztani!
Van az az árkategória ami már mindenkinek kényelmes, mint a saját kanapém, de az nagyon nem ez az árkategória!
Az ilyen olcsó kanapékkal az a gond, ha még komfortos is elsőre, 1-2 év alatt tönkre megy a rugózata, megsüllyed a szivacs, a legolcsóbb kategóriás szövet pedig kikopik, málik stb. Sokan állítják majd nincs igazam, de azok nem akarják észre venni a kanapéjuk pusztulását.
Normális minőségben, extrák függvényében egy ekkora kanapé kb a duplájába kerül.
Végülis azt kell eldönteni hány évre akarsz bútort venni.
Nem vennék így kanapét. Mondom ezt úgy, hogy mi is egy évig kerestük a tökéletest és ebben is van megalkuvás (alvásra baromi kényelmetlen).
Dehát max... rendeld meg, ha felvállalod a rizikót, hátha bejön. Ha nagyon nem, akkor meg visszakülditek.
Csakis kép alapján én se vennék bútort, élőben is meg kell nézni és kipróbálni!
Anno 12-15 éve én is láttam bútoráruház szórólapján egy kanapét - valódi bőr, kinézete alapján jó kemény strapának tűnt, és iszonyú drága is volt, aztán élőben kipróbálva olyan puha volt, mint ha az egész csak vattával lett volna kitömve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!