Mivel dekorálhatnám a szobám falát? (zöld) Poszterekből már kinőttem, és jobb ötletem nincs. :/ help!
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 16:19
1/7 anonim válasza:
Temperával fess a falra mintákat, emlékeket. (ha van kézügyességed).
Vegyél egy parafatáblát és ragassz rá emlékeket, fényképeket.
Csinálj origamiból érdekes dolgokat (pl. én imádom a lepkéket és a szobám egyik fala tele van lepkékkel.)
2/7 anonim válasza:
Sok-sok fényképet tehetnél föl a falra különböző méretű keretben,vagy kartonra fölragasztva (mondjuk kis cellux darabokkal. Ezeket később cserélni is tudod.)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindkettő jól hangzik majd próbálok alkotni valamit :)
2010. okt. 23. 23:04
4/7 anonim válasza:
Keress a neten művészfotókat amik tetszenek, esetleg csinálj saját képeket, ha van művészi vénád, azokat nyomasd ki szép nagyban,keretezés, fel a falra és kész is :D
5/7 anonim válasza:
jah jut eszembe még tükrökkel is szépen lehet díszíteni. akár töröttel is.
6/7 anonim válasza:
Óriás faliújság tele képekkel stb.. :)
7/7 anonim válasza:
lebegő polcok és azok kombinációi, azokra bármit rakhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!