Vennétek régi felújított bútorokat? Esetleg paraszt bútorokat?
Asztalos vagyok, én konkrétan felújítani és eladni szoktam, igazából csak a hobbim, de még nem volt olyan ami rajtam maradt volna. Illetve igen, a nagy kétajtós gardróbszekrények, az nem kell senkinek manapság, még az ónémet művészi darabokat is kínszenvedés eladni..
De a kredenceket, fésülködő tükröket, éjjeli szekrényeket, hokedlit, konyhaasztalt, lócát, ezeket mindig elviszik pikk pakk
Köszönöm szépen a választ!
Ezzel most sikerült megbíztatni ,hogy megpróbáljam.
Próbálok keresni a munkám mellé egy kis kiegészítést amit élvezek is csinálni és ez jutott eszembe valamelyik nap.
Még egyszer köszi!
Igazából ha száraz helyen van, a laminált bútorlapnak srm lesz semmi baja 100év mulva se, vasalat része meg mindig javítható/cserélhető..,
De nyilván más az, ha fábol van valami, de azért nem kell leszólni a forgácslapot csak azért mert az forgácslap.
1es vagyok
Hobbi bútorfestők facebook csoportot tudom ajánlani, inspirációhoz is, meg vevőszerzésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!