Az ilyen irodai vagy egyéb forgószékeknél a teherbírása mennyire mérvadó?
Pl ha termék adatlapján az van megadva hogy terhelhetősége 100 kg, akkor mennyi az a tűréshatár ami még belefér?
Azért kicsi a valószínűsége hogy egy pl 105 kilós személy alatt pikk-pakk megrogyna.
Ha nagy teherbírású székre van szükséged, akkor vegyél XXL Hamilton irodai széket, 250 kg-t bír. 50eFt az ára kb.
Ha csak 100 kg-t bír egy szék, akkor egy 105 kg-os ember könnyen padlóra kerül, mert bizony megrogy az a szék. Tűréshatár inkább kevesebb a mai termékeknél.
Ha normalis gyarto, akkor meg a 110 kilo is belefer, csak kevesebbet vallalnak, igy kisebb a hibasodas es garancia/pereles eselye.
Ha nagyon madeinchina, akkor mar 80 kiloval is felve ulnek ra.
“XXL Hamilton” 50 ezerért - megtaláltam, de ahhoz csak 150 kg teherbírást írnak! Meg is lepődtem volna, ha ennyi pénzért 250 kg-ig garantálnák!
“Big Vancouver” - ezt 2 éve még 235 kg-ig garantálták, most visszavették 200-ra. 2 féle kátpittal (szövet vagy műbőr) és 7 féle színben kapható, kb. 90 ezerért, ami szerintem egész korrekt ár érte!
Amúgy igen, szerintem 5 kg tűréshatár még beleférhet, viszont a székek terhelése óvatos beleereszkedéssel értendő, belehuppanni nem ajánlott, hiszen akkor lendületből az ember súlyának akár duplája is érheti a széket, tehát nem ugyanakkora terhelésről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!