1/16 anonim válasza:
Nem rossz, de az én ízlésemnek túl sápadt/színtelen.
2/16 anonim válasza:
nem tetszik a bútorok elrendezése,a szín is elég uncsi,jó a zöldes árnyalat,de nekem kicsit lapos.
4/16 A kérdező kommentje:
Én konkrét csak magukra a bútorokra és az ágyra gondoltam, na meg persze a színukre. Az elrendezés meg a az egész osszhatás nekem se jon be, de ez a szín olyan érdekes szerintem...
2010. okt. 21. 19:04
5/16 anonim válasza:
A bútor szép -nem az én ízlésem, de el tudom képzelni,hogy színes kiegészítőkkel jól mutathat.
6/16 A kérdező kommentje:
Nekemis úgy megtetszett a bútor, mert olyan más mint a tobbi, van benne valami érdekes és olyan egyedi. Én biztos más színekekkel dobnám fel az egész háloszobám, de a bútor szerintem szépet mutatna. :-)
2010. okt. 21. 19:11
7/16 anonim válasza:
Szép, de nekem túlzsúfolt, s elég vaskosnak tűnnek a bútorok.
8/16 anonim válasza:
Én ezt a színvilágot egy barátságos konyhába tudom inkább elképzelni. Így sem rossz, de én jobban szeretem a sötétebb színeket a hálószobába.
9/16 anonim válasza:
El tudom kepzelni ugy, hogy szepen mutasson:) De az elrendezes rettentoen idegesit.
10/16 anonim válasza:
Én először inkább a praktikus oldalról közelítenék: minden bútor alatt rés van, ugyanakkor a lábak elég szélesek, a rés gyakorlatilag csak egy szűk alagút. Hogyan lehet rendszeresen és alaposan takarítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!