Milyen konyhabútort válasszak, kinek milyen tetszene?
Konyha felújításban vagyok (most már egyedül, mert elhagyott az asszony...) és most tartok ott, hogy konyhabútort keresek.
L alakban lehet 2 falra rakni, sziget sajnos nem fér be. Nekem a fogantyú nélküliek tetszenek, színben világosabb szürke és gránit munkalap lenne rajta.
Az elosztása megvan, már csak a stílust kellene megbeszélnem az asztalossal.
Főleg női szemmel, kinek milyen stílusú konyhabútorok tetszenének? Akár képet is linkelve.
Köszönöm :)
Hát szerintem nézd meg az asztalosod munkáit, és az alapján válasz. Neked kell tetszenie, nem nekünk.
Nekem amúgy a modern minimál a stílusa.
#1 Persze, nyilván olyat fogok választani, ami nekem tetszik, csak azért dobtam fel itt kérdésként, hátha valaki ad valami jó ötletet, ami megtetszik.
Jelenleg valami ilyesmire gondoltam egyébként, csak gránit munkapulttal, illetve több elem lenne:
En biztos fogantyusat vennek, sokkal praktikusabb.
Es a lehfontosabb a minoseg. A munkalapnak is.
Ez magasfenyu? Atkozni fogod a napot, amikor megvetted.
Nem praktikus szerintem, kiveve akkor, ha nem hasznaljatok valojaban a konyhat, csak disznek van :D
Akkor persze mutatos.
Mert minden meglatszik rajta. Picit is hozzaersz, lenyomatos, foltos lesz, nehez csikmentesen takaritani es akkoris kb 1 percig lesz szep :D
Ha esetleg gyerekeid vannak vagy terveztek, akkor maga a pokol.
Anyukamnak van, csak innen a tapasztalat. Nagyon megbanta.
Más is így gondolja! :o
Ez nem hangzik jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!