Gyerekbarát adventi koszorút hogyan tudnék csinálni?
1 évesem van, mindent lepakol, dobál, szétszed stb.
Arra gondoltam hogy csinálnék olyat(vagy vennék, de nem találtam), ami bírja a strapát, nekem is szép és esetleg a gyerek számára is érdekesebb a díszítése pl.: figurák vannak rajta.
Könnyű alap kéne, ami nem esik szét, díszeket még csak találok, de a led gyertyákra nincs ötletem hogy mivel rögzíthetném.
Csinálj egy koszorút textilből, mintha sálakat használnál!
A sálakat (vannak szép fényes anyagú, olcsóbb tüllszerű vagy selyemszerű sálak - vagy ehhez hasonló szép anyagok) fond össze mintha hajat fonnál vagy kalácsot és azzal csinálj koszorút. A fonatok közé be tudod állítani a gyertyákat és azokat is valami fonallal, puha rögzítéssel oda tudod fogatni.
Ilyesmit, mint ez, csak ebben valami vattaszerűséggel ki vannak tömve hurkásra a textil csíkok:
De vehetsz egyszerű műanyag gömböket is amiket utána összeállítasz kör alakba. Akár azokat is lehet valamiféle textil szalaggal csinálni vagy egyszerűen összeragasztani kör alakban. Ezek a gömbök megtölthetőek és ki is festhetőek. Felváltva tehetsz beléjük akár csörgő golyókat, csillámot meg a mécseseket is, és ha nyithatóra hagyod azt a pár gömböt, akkor ki-be tudod a mécsest kapcsolni benne.
Horgolhatsz is szép gömböcskéket vagy karácsonyi alakokat, amiket kitömhetsz és koszorú alakban összevarrhatsz, mintha összekapaszkodnának. Lehet venni szép csillogó horgolófonalat is karácsonyi színekben. Abba is bele lehet rögzíteni a mécseseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!