Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gumis lábtörlő alatt "beizzadh...

Gumis lábtörlő alatt "beizzadhat"a parketta?

Figyelt kérdés

Vettünk egy jópofa karácsonyi lábtörlőt, de bentre tettünk a szobába, mert elég puha. az alja gumis, és most a férjem elkezdett pattogni, hogy a gumi alatt majd be fog pállni a parketta.

Egy kis mintás szőnyegről van szó, tényleg lábtörlő méret. Ezért most ki akarja dobni. Szerintetek?

Nincs nálunk nagy pára, meg alapvetően hideg van, mert szélső lakás vagyunk.

2023. nov. 24. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fszságokon problémáznék, már rég nem lennék házas. Azon kívül nem izzadna be. Mitől?
2023. nov. 24. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A férjed idióta. Bocs.

Tedd konyhába, előtérbe stb., ahol kőpadló van, ha nagyon meg akarsz felelni neki.

2023. nov. 24. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es: én se tudom honnan jött neki ez az ötlet

2-es: lehet ki lesz telepítve, csak tök jól mutatott bent is :D

2023. nov. 24. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Bent amúgy ezek tényleg jobban mutatnak, én is pont tegnap tettem le egy ilyet. :) Mondjuk mi azért nem tettük csak ki, mert nálunk meg azért feszült be a párom (ezek a pasik... :D), hogy majd biztos holnapra ellopja a szomszéd.

Cserébe a macska kisajátította, úgyhogy nálunk már marad bent asszem.

2023. nov. 24. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, úgy látszik ez a lábtörlő téma a pasiikbós feszkót vált ki :D

Végül amúgy bent maradt, félig a kövön, félig a parkettán, a szoba bejáratánál..

2023. nov. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!