Lányok, volt olyan,hogy összeköltözésnél sok mindenben édesanyátokat/nagymamátokat utánoztátok például dekoráció vásárlásnál?
Mindenkinél ez van csak kérdés mikor jön rá és mennyi dologban csinálja azt amit otthonról hozott - de esetleg pont nem is akarta hogy ilyen legyen.
Ez a lényege annak, hogy mennyire fontosak a gyerek növekedése során tapasztalt környezet, szokások, miket lát, él át a családdal, mert ezek alakítják őt is meg sokban a személyiségét is.
A felnőtté válás során tapasztalunk meg más lehetőségeket is és utána tudatosan tudunk már esetleg mást csinálni.
Nekünk pl. mindig rossz volt a karácsonyunk gyerekkoromban, ezért szánt szándékkal kellett alakítanom már a saját családomban, hogy ne olyan legyen. Ugyanakkor eleinte én is feltettem a fára a szaloncukrokat ahogy tanultam - később láttam máshol, hogy mennyivel praktikusabb, ha csak mellé van téve egy tálban. Azóta már így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!