Mikor kezdetek el készülni ADVENT-re? Én már úgy várom-olyan jó diszíteni a lakást és a kertet, a házat?
Figyelt kérdés
Hogyan szoktátok díszíteni lakásotokat,házaitokat?2010. okt. 19. 10:04
1/5 anonim válasza:
én decemberben szoktam készülni... max gyújtok egy gyertyát... Minek készülődjek többet?!
2/5 anonim válasza:
Advent első vasárnapján az ajtóra teszek egy adventi koszorút, az asztalra pedig a négy gyertyásat. Mást nem díszítek,mert ez a magyar szokás. A többi hivalkodás és Amerika utánzás.
3/5 anonim válasza:
november végén (adventi koszorú) és decemberben is... (ablakok, ajtó, stb...)
4/5 anonim válasza:
Én minden évben magam készítek adventi koszrorút, már megvettem hozzá mindent. Az alapja évek óta ugyanaz, csak a gyertyákat és a dekorációt cserélem kis rajta. De csak advent első vasárnapján teszem az étkezőasztal közepére. Van egy kicsi ajtódíszünk is, azt is kitesszük. A gyerekeknek varrtam egy zsebes adventi naptárat, abba szoktam kicsike apróságokat bele rejteni midnen reggelre december 1-től egészen 24-éig.
5/5 anonim válasza:
Én már alig várom a november 28-at (első adventi vasárnap), hogy feldíszíthessem a házat. Engem nem érdekel, hogy honnan ered a szokás (mellesleg a kereszténység, tehát az adventi koszorú sem Magyarországról indult ki, azt is átvettük), egyszerűen imádom az adventi hangulatot a házban, az arany csillagmintás terítőket, dísztárgyakat, a világító fényeket az ablakban, gyertyákat stb. Volt már, hogy nem bírtam kivárni, és előtte néhány nappal kitettem mindent. Az elegáns, visszafogott díszeket szeretem, az erkélyre mászó felfújt Mikulásoktól és társaitól viszont hülyét kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!