Az IKEA bútorai gagyik?
Sokszor olvasok itt olyasmiket, hogy "nem ikeás szintű bútort akarok venni, hanem valami minőségit/rendeset".
Anyámnál használtan vett IKEA konyhabútor van, masszív, minőséginek tűnik. Vastag, festett front, erős szerelvények. Nem egy nyeklő-nyakló, széteső, szétváló lengyel low budget tucatkonyha. A saját környezetemben is inkább úgy hallok embereket ikeás bútorokra hivatkozni, mint ahogy mondjuk márkás gépekre, szóval úgy, hogy ez azért már minőség. Ezért is meglepett az itt tapasztalt legagyizás.
Vagy úgy van, hogy az olcsó, basic termékeik, amiket bizonyára a legtöbben vesznek, azok gyengék, a drágább bútoraik viszont kifejezetten jók?
Nekem a népszerű hemnes kanapéágyam van, borzalmas.
Kb fél évig bírta, aztán leszakadt a sín, ami a deszkákat tartja, valószínűleg azért, mivel túl kicsi csavar tartotta. (Mármint az volt hozzá adva eredetileg.)
És ami a legidegesítőbb, hogy állandóan nyikorog, akkor is, ha a kb 2-3 kilós macskám sétál rajta, és nyilván akkor is, ha én fordulok meg (70kg vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!