A Kludi vagy a Mofém jobb minőség?
A legjobb minőségű márkákból mindkettő ott van a top3-ban, szóval márka alapján nehéz dönteni! (és még a Grohe)
Nekünk ezekből itthon csak Mofém csaptelep van, és csak 1 darab, az is fél éve, idén február-március körül lett véve a zuhanyzóba, eddig csak halvány fehér vízkőfoltok vannak rajta, de ugye az semmi, így azért még könnyen tisztítható vízkőoldóval, azon kívül tökéletes! Illetve bent a cégnél a mosdóban is Mofém csaptelepek vannak, amik szintén tökéletesen ellátják a feladatukat, annyi esztétikai hibával, hogy azok többségén már néhol vastagabb zöld vízkő van, persze kérdés hogy a takarítónők mennyire és milyen gyakran használnak vízkőoldót, azt nem tudom! De csak esztétika, attól még teljesen jók!
Illetve bár nekem nincs vele tapasztalatom, de anyukám nagyon dícséri, hogy régen a Kludi milyen kiváló minőségű márka volt!
Ezekkel a márkákkal szerintem semmiképp nem nyúlhatsz mellé, mindegyik jó, inkább ár és kinézet alapján válogass!
Nem egészen értem a vízkövet emlegető válaszokat.
Mi köze a csaptelep minőségének ahhoz, hogy milyen gyorsan rakódik le rá a vízkő?
7.
Azt hiszi szegény, hogy a csap gyártójától függ a vízkő mennyisége.
7.
Nálunk meg az új postás tehet arról, hogy magasak a gázszámlák.
A régi postás tavaly, csak fele ekkora számlákat hozott.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!