Ezek a rattan fotelek kényelmesek, stabilak?
2023. júl. 4. 23:49
2/12 anonim válasza:
Jó az ára is,de amúgy kényelmes.
3/12 anonim válasza:
Nem!!! Ilyet dobtam ki a kukaba. Kenyelmetlenek. Szuksegmegoldasnak vettem annak idejen!!
4/12 anonim válasza:
Annyira nem, amennyibe ez kerül. :) Régebbi típusú szettet vettünk használtan a teraszra potom pénzért. Én imádom, nagyon kényelmes! Nem a legmodernebb, legdizájnosabb, azért vettük anno, hogy átmenetileg legyen hova letelepedni a teraszon, amíg nem veszünk normális kinti kanapét vagy valamit. Hát... már vehettünk volna, de elvesztette a jelentőségét, szeretjük a rattant.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
#3 azt esetleg megírnád, te milyen gyártótól vagy honnan vetted a rossz példányt?
2023. júl. 5. 12:47
6/12 anonim válasza:
Előnye: rendkívül könnyű.
Hátránya: a ratánháncs, amivel kötözik idővel kiszárad és törik. Az űlőrész is valószínű fonott ratánhánycsból van.
Pótlása meglehetősen drága.
A kötőháncsot többnyire bőrszíjjal pótolják.
7/12 anonim válasza:
Szerintem az ülés pont az a dolog, amit személyesen tudsz csak kipróbálni.
Nekem a legolcsóbb, lyukasos műanyag IKEA székeim vannak, sokkal kényelmesebb számomra mint a céges fotelszerű rohadt drága irodai székünk amibe még bele is izzadok.
8/12 anonim válasza:
Tespedni kényelmes, nekem van egy hasonló. De "étkezőfotelnek" írják, hát erről az asztalt nem éred el. Persze, ha az öledbe veszed a tányért és úgy eszel, ahhoz jó lehet. 70 ezer??? Jesszus, én anno egy 10 ezer ft-os tartozás "ellenében" kaptam valakitől...
9/12 anonim válasza:
Ezeket a vackokat pár ezerért az ember után szokták dobni.
Nem bírja az uv-t, kiszárad, törik és minden mozdulatnál recseg-ropog.
10/12 anonim válasza:
pár év után így néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!