Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vásároltatok már a Lurdy...

Vásároltatok már a Lurdy Házban lévő Euró Kanapé nevű boltban bőr ülőgarnitúrát?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk?
2010. okt. 10. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nem.
2010. okt. 12. 07:25
 2/5 anonim válasza:
Nem jó. azt mondták hogy 8-12 hétre tudják vállalni az ülőgarnitúra szállítását lett belőle 15 hét. majd elengedtek a 350.000 ft-os bútor árából 2.500 azaz kettőezerötszáz forintot. Az eladók nagyon készségesek voltak addig amig az lőleget be nem fizettük, aztán mikor megérkezett a bútor, és mentünk, hogy kifizessük a fennmaradó részt, úgy beszéltek velünk mintha a seggükből rántottak volna minket elő. A bútor maga egyébként rendben van.
2010. dec. 24. 07:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát sajnos már nekem is rossz a tapasztalatom velük kapcsolatba. A két hetes ülőgarnitúránkat már kétszer javították és még mindig rossz!!! Kedvesek csak addig voltak, amíg ki nem fizettem mindent, azóta totál idiótának néznek. Már a fogyasztóvédelhez is fordultam...egyszerűen nevetséges...
2011. jan. 5. 20:41
 4/5 anonim válasza:
Én is vásároltam náluk és teljesen meg voltam elégedve mind a kiszolgálással mind a bútor minőségével! Kiváló bútort kaptam és Imádom is! Én úgy gondolom, hogy valószínű, azért nem beszéltek veletek úgy ahogy kellett volna (ha így volt), mert ti sem adtátok meg nekik azt a tiszteletet. Természetesen, ha nem időre jött volna meg a bútorom akkor Én is kiborultam volna, de nálam nem így volt! Úgyhogy az én véleményem csak jó!!! Csak ajánlani Tudom!!!!!! Üdv
2011. ápr. 18. 14:50
 5/5 anonim válasza:
A pontosság biztos nem erényük már 18. hete várunk a 16 hétre ígért kanapéra, amúgy kedvesek. Reméljük, már nem kell sokáig babzsákon fetrengenünk
2011. máj. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!