Középszürke padlószőnyeghez nappali bútort szeretnénk venni.Nagyon tanácstalan vagyok.Mindenképp barnát szeretnék,csak nem tudom,hogy az passzol-e hozzá színben. Ha nem,akkor milyen színűt volna érdemes választani szürke padlózathoz/szőnyeghez?
Speciel a szürkéhez - ahogy a fehérhez és a feketéhez is (szürke alapszínei)- minden szín megy. Nyugodtan vegyél barnát, ha azt szeretnél!
És egy kis off:
Én inkább azon gondolkoznék el, hogy a nappaliban mennyire jó döntés a szőnyegpadló, miközben már nem is divat és baromi egészségtelen.
Próbálj meg hasonló színű dolgot keresni amit magaddal tudsz vinni bútort választani! A fénykép is jó lehet, de a legjobb egy textília vagy tárgy azonos színnel. Akkor oda tudod tenni a bútor mellé és látod hoyg jó-e együtt avgy sem.
Az árnyalatokon nagyon sok múlik. Minden szín jó a szürkével - ezért is választották ezt a színt padlószőnyegnek korábban. A kérdés az, hoyg neked mi tetszik pont ezzel a szürkével jobban. Ehhez meg ki kell próbálnod.
Ha adott a szürke padló, és bútorból is mindenképp barnát szeretnél, akkor miért érdekel, hogy megy-e hozzá? Ne hari, de a Te lakásod, a Te ízlésed, Neked kell, hogy megfeleljen, nem másoknak! De amúgy igen, a szürke az egyik olyan szín, amihez minden más szín tökéletesen passzol!
Nem tudom, hogy ugyanaz a kérdező vagy-e, de nagyon egybevág a kérdés, és itt is leírtam bővebben a #6-os válaszban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__122520..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!