Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit gondoltok a 2 személyes...

Mit gondoltok a 2 személyes (200x200-as) paplanról? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mennyire vált be nektek, kényelmes?
2023. ápr. 26. 10:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek! :D egyébként még nem lenne kivel megosztanom azt a paplant, csak lakberendezés előtt állok és érdekelt a véleményetek. Köszi mindenkinek!
2023. ápr. 26. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó hülyék itt néhányan, már bocs :D Szerintetek attól függ, hogy szereti-e egymást két ember, vagy értelmes-e, hogy milyen takarót használnak, ezt komolyan gondoljátok amúgy? :D

Nekünk ez a nagy takarók van amúgy, kérdező, mi ezt szeretjük, nekünk kényelmes, nem szoktuk egymásról lehúzni vagy ilyesmi. Nem tudom amúgy, miért ez van, így alakult 10+éve, ezt szoktuk meg, és mivel nincs vele problémánk, maradtunk ennél a verziónál.

Mi a külön takaróért nem vagyunk oda, de ha az lett volna a kezdetektől, akkor még lehet, azt szeretnénk. Ennyi.

2023. ápr. 27. 06:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt, a férjem szerette, én nem. Én szeretem, ha körbebugyolál a takaró, oldalt alszom, az egyik oldalon ölelgetem, a másikon takarja a derekam. Na, ha ezalatt a takaró alatt kifelé fordultunk, akkor kettőnk között a takaró nem esett be közénk, hanem a levegőben lógott, így járt a hűvös levegő a derekamon, utáltam. Kb. egy hétig használtuk, majd kijelentettem, hogy én ezt nem tudom megszokni.

Egyedül szerettem, hogy jó nagy, de mondjuk áthúzni kínszenvedés volt.

2023. ápr. 27. 08:21
 14/14 anonim ***** válasza:

"Itt mindenki önző és csak önmagát szereti."

Nézd, nem tudom milyen ferde nézeteket vallasz, lehet nálatok a bugyi is közös. De én gatyát hordok, a feleségem meg bugyit. És nincs közös bugyikánk. Ahogy közös takarónk SINCS. De attól még tűzbe mennénk egymásért!

2023. ápr. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!