Mit gondoltok a 2 személyes (200x200-as) paplanról? Tapasztalatok?
Jó hülyék itt néhányan, már bocs :D Szerintetek attól függ, hogy szereti-e egymást két ember, vagy értelmes-e, hogy milyen takarót használnak, ezt komolyan gondoljátok amúgy? :D
Nekünk ez a nagy takarók van amúgy, kérdező, mi ezt szeretjük, nekünk kényelmes, nem szoktuk egymásról lehúzni vagy ilyesmi. Nem tudom amúgy, miért ez van, így alakult 10+éve, ezt szoktuk meg, és mivel nincs vele problémánk, maradtunk ennél a verziónál.
Mi a külön takaróért nem vagyunk oda, de ha az lett volna a kezdetektől, akkor még lehet, azt szeretnénk. Ennyi.
Nekünk volt, a férjem szerette, én nem. Én szeretem, ha körbebugyolál a takaró, oldalt alszom, az egyik oldalon ölelgetem, a másikon takarja a derekam. Na, ha ezalatt a takaró alatt kifelé fordultunk, akkor kettőnk között a takaró nem esett be közénk, hanem a levegőben lógott, így járt a hűvös levegő a derekamon, utáltam. Kb. egy hétig használtuk, majd kijelentettem, hogy én ezt nem tudom megszokni.
Egyedül szerettem, hogy jó nagy, de mondjuk áthúzni kínszenvedés volt.
"Itt mindenki önző és csak önmagát szereti."
Nézd, nem tudom milyen ferde nézeteket vallasz, lehet nálatok a bugyi is közös. De én gatyát hordok, a feleségem meg bugyit. És nincs közös bugyikánk. Ahogy közös takarónk SINCS. De attól még tűzbe mennénk egymásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!