Milyen matracot vegyek?
Sziasztok!
Matracvásárlás előtt állok, voltam is Debrecenben 2 szaküzletben kipróbálni matracokat. 4db matracra szűkült a mezőny.
AIR HD SPECIAL hideghab matrac 70x200cm
MALMÖ19 full latex matrac
GÖTEBORG28 TÁSKARUGÓ + 8CM LATEX
LAS VEGAS22 hideghab matrac latex réteggel
mindegyiket kényelmesnek találtam, oldalt alvó vagyok, 80kg. De nem tudom eldönteni melyik legyen :D, Szerintetek?
Előre is köszi a válaszokat.
Kovács Zoltán
vegyél valami dormeosat.
nekem mondjuk vmi jyskes van, 100e ft-ért vettem 2021.be, az sem rossz.
Próbagarancia van?
Matrackuckónál szokott lenni de feltétele van. Akkor 30 vagy hány napig visszacserélik.
És mivel hozod vagy szállíttatják ki? Ha ajánlják a forgatást, megtudod e egyedül forgatni?
Oldalt alvashoz mindegyik jó. Nekem az 1 linked van, 84kg vagyok. Nekem úgy 4 éve van meg, nekem jó.
Igen, még jó. A szivacs tömörsége adja az élettartamot, de ezt sokszor nem írják ki, így 32-35kg/m3 jó. Matrackuckón mindezt elolvashatod.
Nekem rugós ágyrácsom van így még puhábbnak érezni a matracot.
Annó próbáltam így egyszer, hogy ez a próba matrac kicsit puhább a másiknál, akor mutatták, hogy az ágyrács érvényesül.
Feleségemnek egyel keményebb van, a biflex speciál. A szivacs ugyan az a szerkezet, de nincs bevágva mint a biflex, így marad kicsit keményebb, de a rugós rács miatt az is jó nekem. Nap közbe jobban szeretek rajta elfeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!