Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet a legolcsóbban...

Hol lehet a legolcsóbban berendezni egy házat?

Figyelt kérdés
Konyhabútor, szekrények, gardrób, ágy stb... Kika, Ikea RS-bútor...??? Vagy egyéb hely?
2010. okt. 5. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
használt bútorboltok!!!!Az ágyakat vagy ágyat ujat vennék,bár használtban is van ami szinte új.
2010. okt. 5. 10:52
 2/6 anonim válasza:
Én az Ikeát ajánlom, nekünk szó nélkül a számla bemutatása után kicseréltek az ágyunkat, mert eltört egy pici helyen (meg lehetett volna javítani). Jöttek, fogták vitték és kaptunk helyette térítésmentesen másikat. Nem kellett bevinni, nem volt előzetes kárfelmérés, kb 1 hét alatt lezajlott. Ezért megéri ott, mert ha bármi baj van, ki cseréli ki neked ugyanígy mint ők?
2010. okt. 5. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire sürgős és milyenek az igényeid. Én pl. a Vaterán vettem tök jó étkezőt, 2000 volt az asztal+négy szék. Átfestettük, így olyan 5000be jött ki.

Viszont vagy egy hónapig figyeltem, mindig megnéztem az új termékeket, mire megtaláltam ezt, szóval kicsit időigényes. És hát igen, ezt nem cserélik. Bár a 2000 Ft-omat nem annyira sajnálom :D

Sok minden mást is ki lehet fogni használtan, ami olcsó és jó, legalább egy körülnézést megér.

2010. okt. 5. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem ha újat szeretnél, akkor ikea.

az olcsóbb dolgoknak is van minőségük, presztízsük.

ráadásul ízléses, igényes bútoraik, kiegészítőik vannak, amiket nagyon jól lehet kombinálni. ja, és ahhoz képest sztem nem is drágák, bár tény, h magadnak kell összeszerelni, de ez akár lehet egy bulis program is :D

mi pl a párommal 2 óra alatt összeraktuk a kanapét.

én személy szerint borzasztó ízléstelennek tartom az RS áruház stílusú bútorokat.

ja, és amit az egyik válaszoló mondott: garancia, és visszavásárlási lehetőség.

2010. okt. 5. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha újat szeretnél, akkor szerintem is az IKEA. Bár itt a városunkban van angol bútor outlet. Nagyon olcsón lehet szuper bútorokat kapni. Én is a vaterán vettem a kovácsoltvas étkezőmet, ami asztal+4szék+2bárszék 35ezer forintért. Ami szuper ár, mert 100ezernél kezdődnek a kovácsoltvas étkezők. Na meg a kovácsoltvason egyáltalán nem látszik, hogy használt. Sőt a vaterán vagy a tesz-veszen vettem a bőr sarokülönket is, azt is 35ezerért. Nagyon szép az is. Tehát ha van türelmed, akkor érdemes ott is nézelődni.
2010. okt. 7. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Melyik az az RS áruház? Még nem hallottam róla.
2010. okt. 7. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!