Az ágyhoz viszonyítva milyen magasságú éjjeli szekrény a legkényelmesebb?
Figyelt kérdés
És ha nem azonos magasságú az ággyal, akkor kb. hány cm eltérés az ideális, és merre?2023. febr. 6. 09:11
A kérdező szavazást indított:
Az ággyal egy magasságú
Az ágynál alacsonyabb
Az ágynál magasabb
11 szavazat
1/5 anonim válasza:
kb eegy magasság, +/-10 centi nen számít
2/5 anonim válasza:
függ attól is mennyire fáj a vállad, meg mindened. Ha megöregedtél akkor már fontos, hogy lejjebb legyen, mert már nem tudod emelni a karod..
3/5 A kérdező kommentje:
Én úgy szerettem volna, hogy egy magasságban legyenek, de aztán úgy alakult, hogy alacsonyabb lesz vagy 6-7 cm-el az éjjeliszekrény mint az ágy.
Fáj is a vállam és meg is öregedtem. :)
Akkor remélhetem, hogy így kényelmes lesz?
Vagy legalábbis nem lesz kényelmetlen?
2023. febr. 6. 10:24
4/5 anonim válasza:
#3: magamból indultam ki..ha alacsonyabb, akkor rálátsz, illetve könnyebb levenni, rátenni bármit..
Sőt...volt egy időszakom, amikor az éjjeli szekrény tetejét meg kellett nagyobbítani, hogy több minden férjen rá. Lapszabászat, asztalos, oszt jónapot.
Minél öregebb az ember, annál fontosabb a kényelem(mondhatni létkérdés)
5/5 anonim válasza:
Én szettben vettem mindig az ágyat és direkt hozzá való szekrényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!