Polírozott króm (Hansgrohe)csaptelep.Mivel tudnám eltüntetni a finom karcolásokat a nyitókar felületéről?Pedig csak sima mosogató szivaccsal,enyhén dörzsis felével pucoltam.
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 11:10
1/13 anonim válasza:
Semmivel. Egy polírozott, illetve tükör felületen minden nyomot hagy.
Elég egy sima szivacs.
Polírozgathatod pasztákkal, de ezek vékonyka rétegek,(talán elektrolízissel viszik fel) így többet ártasz mint használsz vele.
2/13 A kérdező kommentje:
Ne már😔
2023. jan. 30. 12:02
3/13 anonim válasza:
Natúr fogkrém (amiben nincs semmilyen szemcse, meg nem fehérítő) + vattapamacs kipróbálható, de nem fűzök hozzá sok reményt. Vannak neten különböző (viszonylag drága) karceltávolítók, de az is vagy-vagy.
4/13 anonim válasza:
" mosogató szivaccs...dörzsis felével pucoltam"
Miért nem mindjárt smirglivel??
Azután meg csodálkozol, hogy összekarcoltad?!
5/13 anonim válasza:
Fogmosáshoz finomított zeolit port enyhén megnedvesítve - ezt esetleg próbáld meg. A fogzománcot kíméli, így esélyesen karcmetnes a krómra is. Egy próbát talán megér.
6/13 anonim válasza:
Mit polírozzon, ha már eleve lekarcolászta róla a a bevonatot??
A további dörzsölgetés a maradékot is leviszi majd...
De hajrá!
7/13 anonim válasza:
Hát azzal már semmit nem tudsz kezdeni. Drótkefevel is nekimehettél volna, az jobban meglátszik.
8/13 A kérdező kommentje:
🖕Honnan kellett volna tudnom hogy egy hagyományos szivacs megsérti?!?
2023. jan. 30. 19:06
9/13 anonim válasza:
#8: DÖRZSI, nem hagyományos szivacs. Gondolom a teflon edényidet is azzal súrolod
10/13 A kérdező kommentje:
Nem dörzsit írtam hanem mosogató szivacsot az enyhén dörzsis felével.
2023. jan. 30. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!