Ez a szín jó szerintetek?
Figyelt kérdés
Ilyen Poäng fotelom van otthon, jelenleg szürke fotelpárnával.
Ilyen szín feldodná a szobát?
2023. jan. 26. 22:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
2/6 anonim válasza:
Ízlések és pofonok...
Én nem cserélném le.
3/6 anonim válasza:
Egy szék még kevés szerintem egy szoba feldobásához,de több igen.
4/6 anonim válasza:
Én szeretem ezt a színt,de ez nem tetszik. Valahogy a fotelbe pihenni ülök,ez meg egy élénk szín. De díszpárnában,gyertyatartóban,tányéralátétben, tálcában tetszene.
5/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen színek vannak még a szobában, és hogy mekkora a szoba. Minél kisebb szoba, annál esélyesebb, hogy feldobná, de ha csak a fotel lenne ilyen sárga, egyébként meg minden más pl. szürke, akkor inkább olyan oda nem illő érzetet keltene, nem? Ha viszont több minden is (akár csak egy-egy hangsúlyosabb tárgy, pl. váza, kép a falon, stb.) ilyen sárga színű lenne, úgy már működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!