Az ilyen ablakokhoz (szobába) illik a vitrázs függöny?
Figyelt kérdés
Ugyan ilyen ablakaink vannak, utca frontra néznek.
Sajnos olyan függönytartónk van, ami csak egy soros. Kicserélni nem akarjuk. Arra gondoltam, hogy arra az egy sorra tennénk fel sötétítőt, de a függönynek így nem marad hely. Van más ötletetek, mint a vitrázs?
2023. jan. 17. 11:10
1/4 A kérdező kommentje:
Ha jó a vitrázs, akkor mekkora magasságba kell feltenni, hogy esztétikus legyen?
2023. jan. 17. 11:11
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan tehetsz vitrázst, nálunk is az van ugyanilyen okokból rézrudacskákon. Ha a tetejétől az aljáig ér, akkor még kívülről az sem derül ki, hogy vitrázs. A mintára figyelj, hogy ne konyhai, vagy kávéházi mintája legyen! Teheted az az ablakra, de föléje a falra is. Én a falra tettem, hogy amikor szellőztetek ne lássák telibe a szobát.
Nálam ilyesmi van, csak az ablak aljáig ér, hogy ne lássanak be.
3/4 anonim válasza:
Alulról a feléig érjen. Szép népművészeti, azsúr mintával.
4/4 anonim válasza:
Most látom, hogy a szobába tennéd. Oda nem, csak a konyhába. A szobába lehet olyan függönyt tenni, ami olyan, mint a vitrázs, de a teljes ablakot befedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!