Ki mikor kezdi disziteni a hazat karacsony elott?
Figyelt kérdés
En mar nagyon varom alig birok varni mar đ imadom amikor diszitunk es a vegeredmenyt!
Mikor szokas elkezdeni feldisziteni?
Legszivesebben mar ma neki latnekđ
2022. nov. 27. 14:03
1/5 anonim vĂĄlasza:
Ăn december 1-jĂ©n teszem ki az ajtĂłdĂszt Ă©s egy-kĂ©t dĂszt a lakĂĄsba. Most az Advent miatt a koszorĂșn kĂvĂŒl ma ezeket is kitettem. KarĂĄcsonyfĂĄt december 23.-ĂĄn dĂ©lutĂĄn ĂĄllĂtom fel, hogy 24.-Ă©n ezzel mĂĄr ne kelljen foglalkozni.
3/5 anonim vĂĄlasza:
HĂ©tvĂ©gĂ©n szoktam kb fĂ©l,-mĂĄsfĂ©l hĂ©ttel karĂĄcsony elĆtt, attĂłl fĂŒggĆen, milyen napra esik szent este.
4/5 anonim vĂĄlasza:
December elsĆ hĂ©tvĂ©gĂ©jĂ©n szoktuk.
5/5 anonim vĂĄlasza:
FelĂ©nk mĂĄr sok helyen kiraktĂĄk a dĂszkivilĂĄgĂtĂĄsokat. Ăn talĂĄn jövĆ hĂ©ten fogom megcsinĂĄlni + kirakom az ajtĂłdĂszt. Most hĂ©tvĂ©gĂ©n nem Ă©rtem rĂĄ ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!