Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Bali D4 sonoma gardróbot...

Bali D4 sonoma gardróbot vettem és össze kell szerelni?

Figyelt kérdés
Valaki rakott már össze ilyet? Gyorsan ment? Egyedül vagyok, nem lesz segítség emelgetni, hogy szereljem össze? A végleges helyén álljak neki, vagy szereljem össze az alját, oldalait és tegyem a helyére? Majd részenként csináljam a többi részt? Aki szerelt már össze ilyet, hogy ment? Sok időbe telt?
2022. nov. 18. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyan nem ilyet, de hasonló "csúcsminőségű" praktikerest raktunk össze.

Meg lehet csinálni egyedül is, de mozgatni nem nagyon lehet. Nyeklik-nyaklik. Nagy csodát ne várj tőle.

2022. nov. 18. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Praktikeres nekem is gyenge, de azt nagyon könnyen ment összerakni, ezt nem tudom milyen lesz, de félek tőle mert nehéz anyaga van és a mozgatása gond lesz majd.
2022. nov. 18. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Megtörtént az összeszerelés, instabil az egész, nem is értem hogy mernek 2x2-es szekrényt így dobozolva hazaadni, olyan szerelési útmutatóval hogy elmenni se lehet rajta. A csavarok se jelöltek hogy mit hova kell használni, illetve hogy melyik lap hova való és az sincs jelölve hogy mi a belső és a külső oldal. Tele van furatolva fölösleges helyeken, a hátsó oldal borító nem illeszkedik. Ha valaki ilyen gardróbot szeretne venni, tegyen le róla. Ráadásul olyan nagy hogy a szobában alig tudtam összerakni, helyigényes az összeszerelés. Én most már csak elemes egybe bútort fogok venni, amit nem kell szerelni.
2022. nov. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!