Bali D4 sonoma gardróbot vettem és össze kell szerelni?
Figyelt kérdés
Valaki rakott már össze ilyet? Gyorsan ment? Egyedül vagyok, nem lesz segítség emelgetni, hogy szereljem össze? A végleges helyén álljak neki, vagy szereljem össze az alját, oldalait és tegyem a helyére? Majd részenként csináljam a többi részt? Aki szerelt már össze ilyet, hogy ment? Sok időbe telt?2022. nov. 18. 19:47
1/3 anonim válasza:
Ugyan nem ilyet, de hasonló "csúcsminőségű" praktikerest raktunk össze.
Meg lehet csinálni egyedül is, de mozgatni nem nagyon lehet. Nyeklik-nyaklik. Nagy csodát ne várj tőle.
2/3 A kérdező kommentje:
Praktikeres nekem is gyenge, de azt nagyon könnyen ment összerakni, ezt nem tudom milyen lesz, de félek tőle mert nehéz anyaga van és a mozgatása gond lesz majd.
2022. nov. 18. 21:45
3/3 A kérdező kommentje:
Megtörtént az összeszerelés, instabil az egész, nem is értem hogy mernek 2x2-es szekrényt így dobozolva hazaadni, olyan szerelési útmutatóval hogy elmenni se lehet rajta. A csavarok se jelöltek hogy mit hova kell használni, illetve hogy melyik lap hova való és az sincs jelölve hogy mi a belső és a külső oldal. Tele van furatolva fölösleges helyeken, a hátsó oldal borító nem illeszkedik. Ha valaki ilyen gardróbot szeretne venni, tegyen le róla. Ráadásul olyan nagy hogy a szobában alig tudtam összerakni, helyigényes az összeszerelés. Én most már csak elemes egybe bútort fogok venni, amit nem kell szerelni.
2022. nov. 23. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!