Milyen matracot érdemes venni?
IKEA-ban nézted már?
A LATEX, vagy Latex-kókusz elég strapabíró szokott lenni.
2: Ja, értem...
a JYSK-ben nézted már?
Nincs sajnos infóm, hogy milyenek, de ott is elég nagyvonalúak szoktak lenni a cserével.
Matrackuckó Debrecenbe van, én elégedett vagyok velük, 4 matracot vettem tőlük.
Minél sürübb a szivacs, annál tartósabb. A memória nyáron meleg lehet, fontold meg.
Mi a JYSK-nél vettük, középkategóriás, táskarugós, kókuszréteggel. 3 év után kezdett kényelmetlen lenni, most 5 évesen meg ki fogom dobni. Üzlet szerint nincs semmi baja, így nem volt csere - pedig elég rendesen lehet látni, hogy kifeküdtük.
Utoljára a matracman-oldalát ajánlották, onnan is a hideghab matracokat, sztem mi kipróbáljuk..
Köszi mindenkinek, ment a zöld.
#6 Igen, közben keresgettem délután és én is olvastam, hogy a memória meleg szóval marad a hideghab. Főleg, hogy a férjem nem bírja a meleget.
Dormeót ismeri valaki? Mennyire megbízható vagy jó márka?
Jónak jó, de ott is van ilyen- olyan is.
A hideghabnál lényeg a sűrűség. A matrackuckónál matracra kattintva van leíras róla. Pontos sűrűség adat nélkül ne vegyél. Àltalános a marketinges szöveg, de az sosem lényeg.
Garancia, súlyhatár, szval a pontos adatok a fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!