Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol csináltattad a konyhád?

Hol csináltattad a konyhád?

Figyelt kérdés

Azokra lennék kiváncsi akik nem asztalossal csináltatták hanem egy “üzletben” rendelték meg. Értem itt pl, az “itthoni” nagyobb cégeket pl Ikea, Divian, Moemax stb.

Mennyire sikerült megvalósítani az elképzelést? Olyan lett a valóságban amilyet szerettetek volna? Válaszod előre is köszönöm.

2022. nov. 4. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Domusból rendeltem anno, teljesen jó lett minden szempontból, szeretem.
2022. nov. 4. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a bútort a Kikaban vettem, a konyhalapot az Obiban, a gépeket a Média Marktban. Minden szuper lett, semmin nem változtatnék. Nézelődtem meg az RS-ben és az Ikeában.
2022. nov. 4. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ikea bútorunk van. Praktikus okokból, mert a szomszédjában lakunk, a legtöbb bútorunk onnan van. Szeretem, mert jól megtervezhető volt online, és be is vált.
2022. nov. 4. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Szintén IKEA. A honlapjukon található online konyhatervező programmal terveztem meg és pont olyan lett a valóságban, mint ami a terven volt. A mosogatógép, sütő, főzőlap, csaptelep is az IKEA-ból van.

[link]

2022. nov. 5. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi is IKEA-ból vettük. Olyan, mint amilyet online megterveztünk, annyi, hogy magasabb a pult mint szerettem volna, mert az ikeánál alapból magasabb, plusz 4cm magas nunkapultot vettem hozzá
2022. nov. 5. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Konyha max-ból lett rendelve teljesen elégedett vagyok a hozzáállásukkal illetve nekem hirtelen kellet “olcsón” ár érték arányban a konyha tökéletes
2022. nov. 5. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Asztalossal egyedi tervezés.
2022. nov. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!