Létezik egy bizonyos gyertya, amibe valamiféle port kell rakni?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudtam, melyik kategóriába rakjam bocsánat.
Egy ismerősömtől hallottam, hogy valakinek van valami olyasmi gyertyája, amihez az interneten lehet rendelni egy bizonyos port és azt kell beletenni, illatosítás képpen vagy miért. Ti tudjátok ez milyen gyertya, vagy tényleg van ilyen egyáltalán? Én sosem hallottam még róla. Köszi.
2022. nov. 3. 21:17
1/7 anonim válasza:
Illó olajat szoktak bele tenni és annak van olyan jó illata amikor meggyújtod a gyertyát, de nem a gyertyába szorod bele hanem van hozzá ilyen illó olajos gyertya ahova a gyertya fölé kell csepegtetni az illó olajat.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen illó olajos gyertyáról hallottam már, (noha még nem használtam) de valamilyen porról volt szó, mikor mesélték, hogy azt kell rá szórni, nem olajról. Ezt nem értem, hogy ilyen létezik-e!?😅
2022. nov. 3. 23:44
3/7 anonim válasza:
Szantálfa füstölő lehet, de az nem gyertya.
5/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy erre gondoltak. Tudok valahol online rendelni? :)
2022. nov. 5. 00:53
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. nov. 6. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!