Tuzhely mogotti fapanelra utolag milyen hoallo megoldast javasoltok? (Uveglap? Femhovedo? Hoallo falmatrica?)
Igen, nyomott aron volt. Az elozo tulaj egy idos nenitol vette lepukkant panelkent a nyolcvanas evekbol eredeti mindennel. Rendes felujitas helyett mindenhol kokanyolas van.. Egyedula parketta gyonyoru, massziv, minosegi. A konyha a legkevesbbe gazabb meg igy is, legalabb konnyu lesz lebontani..
A legtrebb a "villanyszereles" Tobb helyen - furdoben is - a konnektorok mogul ki van huzkodva a vezetek, ra van csatlakoztatva masik kabel, igy csatlakoznak a lampatestek xD. Ezt ket het mulva orvosolja egx nagyon jo villanyszerelo.
En irtam ki a levalo glettes kerdest is, ugyh van itt kalvaria.
De lassan osszall a dolog.
A furdot jovore leveretem, itt racsempeztek a neni osi csempejere eleg bena modon. Szerintem csukott szemmel, bal kezzel raktak fel. Felul nincs szegely, afelbe vagott csempek figyelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!