Mennyire feltűnő és zavaró ha két ajtó színe nem egyforma?
Figyelt kérdés
Adott egy 20nm2 es nappali. Meg vannak az adott bútor színek minden be van rendezve. Innen nyílik egy háló és egy tároló. Mind a kettőn a bútorokkal megegyező szín van( valamilyen sötét tölgy) A hálómból azonban nyílik egy kis wc is. Itt most kerűlt eltávolításra a harmonika ajtó. (Ez csakugyan megeggyezett az ajtóim színével) Viszont a nappaliból nyiló ajtó ebben a színben már sehol sem kapható. Mennyire lenne zavaró ha ide más színű ajtót raknék? Pl. Fehér, Sonoma, hamvas tölgy vagy antracit Szürkére gondoltam. Ti mit választanátok? A háló bútorai sonomák az ágy pedig fehér.2022. szept. 27. 20:26
1/2 anonim válasza:
Mivel más megoldás nincs, így zavaró - lehet.
Én teljesen eltérő színt választanék, a "hasonló" szerintem zavaróbb; tehát fehér vagy szürke. Nem tudom milyen a fal színe, lehet, hogy ahhoz passzítanám.
Még egy megoldás: a másik ajtó feléd néző oldalát is ugyanolyanra festeted át, mint az új ajtód! :)
Harmadik, talán legdrágább hogy a meglévő ajtódról színmintát vetetsz, és arra festeted az új ajtódat. Persze ez a kettő csak akkor jöhet szóba, ha fa az ajtó és nem laminált.
2/2 anonim válasza:
Ha fém ajtót választasz akkor azt bármilyen RAL színben lefujják ( [link] a porszórás nagyon tartós.
Ha műanyag akkor fóliázható, ha fa akkor korlátozottak a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!