Nyitott polcra miket tennétek? És ezekbe az üvegekbe?
Azt nem tudom, hogy jól mutat-e, de nem néz ki rosszul. Nekem ezek vannak:
Cukor
Liszt
Zabpehely
Búzadara
Én nem használok nyitott polcot, mert rettentö sokat kell takarítani, az olajos por egyböl rárakódik, és nehéz tisztítani.
Másrészt a legtöbb élelmiszernek nem tesz jót, ha fényt kap, hamarébb megromlik, elmegy a szine, túlságosan kiszárad.
Ha “díszt” akarsz a konyhádba és nem praktikus funkcionalitást, akkor tegyél egy kis polcot valahova a tűzhelytől minél messzebb, rajta egy kaspó virággal és 2 szakácskönyvvel és annyi!
A nyitott polcok, különösen élelmiszerrel megrakva régen megbuktak, kivéve olyanoknál, akik a konyhát nem használják, csak van, mert kell lennie.
Bocsánat 4-es, én rondítottam bele véletlenül a hülye, vastag ujjaimmal az értékelésedbe! Őszintén sajnálom!😢
Természetesen nem csak “félig hasznos” a válaszod, hanem teljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!