Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » IKEA teljesen kifogyott a...

IKEA teljesen kifogyott a 80/160×200-as ágyrács méretéből. Melyik a legjobb hely ahol vehetek Budapesten?

Figyelt kérdés

Végiggörgettem az internet mélységeit a fentebb leírt méret után, és siralmas volt az eredmény. A jysk ágyracsról borzalmas értélések vannak, a Mömax azt írja, hogy 90kg a teherbírása per fő, ami egyszerűen nevetséges. Tele van a net online áruházakkal, amik bővelkednek rossz visszajelzésekben, a silány minőség miatt, meg nem váltják vissza a terméket, stb.

Egyes bemutatótermek 4 hét szállítási idővel számolnak.

Az IKEA mondta, hogy engedjem el, hogy náluk lesz, talán 2023-ban. Jelenleg a matrac a földön, az ágykeret itt mellettünk, vár ránk, hogy használjuk.

Nektek van bármelyik bolttal tapasztalatok?

2022. aug. 9. 09:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Hozzáfűznivaló: IKEA sonsesand ágykeretünk van, nem tudom, mennyire kell figyelni az ágykeret típusára ebben az esetben.
2022. aug. 9. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Azt írja készleten van

De egy asztalos is csinál neked

2022. aug. 9. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokféle ágyrács van. A sima deszka, keretes deszka, farugós, vagy állíthatós is.

Matracos boltokba nézted? Ott biztosan van sok típus és méret.

Én eddig itt matracokat vettem, de van minden. 130kg amit rugósat néztem

[link]

2022. aug. 9. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Használtan is tudsz venni.
2022. aug. 9. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Az IKEAban megjelent hirtelen a termék, pedig azt kommunikálták, hogy nem érdemes várni.

Köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!