IKEA teljesen kifogyott a 80/160×200-as ágyrács méretéből. Melyik a legjobb hely ahol vehetek Budapesten?
Végiggörgettem az internet mélységeit a fentebb leírt méret után, és siralmas volt az eredmény. A jysk ágyracsról borzalmas értélések vannak, a Mömax azt írja, hogy 90kg a teherbírása per fő, ami egyszerűen nevetséges. Tele van a net online áruházakkal, amik bővelkednek rossz visszajelzésekben, a silány minőség miatt, meg nem váltják vissza a terméket, stb.
Egyes bemutatótermek 4 hét szállítási idővel számolnak.
Az IKEA mondta, hogy engedjem el, hogy náluk lesz, talán 2023-ban. Jelenleg a matrac a földön, az ágykeret itt mellettünk, vár ránk, hogy használjuk.
Nektek van bármelyik bolttal tapasztalatok?
Sokféle ágyrács van. A sima deszka, keretes deszka, farugós, vagy állíthatós is.
Matracos boltokba nézted? Ott biztosan van sok típus és méret.
Én eddig itt matracokat vettem, de van minden. 130kg amit rugósat néztem
Az IKEAban megjelent hirtelen a termék, pedig azt kommunikálták, hogy nem érdemes várni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!