Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit csináljak a túl sok...

Mit csináljak a túl sok kábellel ami a számítógépből kijön? : S

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
mien hülye kérdés ez zavar? vagdosd le metszö ollóval...
2010. szept. 20. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
vegyél notit!
2010. szept. 20. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:

ovatosan hajtogasd ossze es 1 befottesgumival fogd ossze:D

vagy kapd szet a gepet (esetleg vidd szervizbe ha garancias) es pakold belulre oket (szinten befottesgumival, vagy ezekkel a drot "osszefogo" izekkel amikoet adni szoktak pl tapkabel osszefogasara)

2010. szept. 20. 18:43
 4/11 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Mi egy falap mögé rejtettük a tyúkbeleket régen.

Most OSB-lapoból csinltunk dobozt és abba van a gép a kábelekkel együtt. Rajta van 1 kis ajtó és azon keresztül kapcsoljuk ki-be és a Cd-ket is ott tesszük be.

2010. szept. 20. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél laptopot, abból nem lóg ezer kanóc, de csökkentheted vezetéknélküli hálózattal és perifériákkal.
2010. szept. 20. 19:57
 6/11 anonim válasza:
Sok különféle kábelhez adnak műanyag kábelkötözőt is. Az a kis müanyag darabka, amivel össze van fogva. Ezzel fogd össze a kilógó kábeleket. Ettől persze nem lesz belőle kevesebb, de sokkal rendezettebben néz ki, és így egyszersmind nem is olyan feltűnő.
2010. szept. 20. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
vegyél notit, abban csak 1 kábel van, és kevesebb helyet foglal, valamint kevesebbet fogyaszt. és oda viszed, ahova akarod.
2010. szept. 20. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:
2010. szept. 20. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ilyen lyukacsos fémszalagot csavaroztam az asztallap aljára és meghajlítottam, hogy kampószerű legyen. 3 ponton csináltam, ebbe egyszerűen beleteszem a kábeleket. Egyáltalán nem látszik és cserélni is könnyebb, mint a kábelvezetőben.
2010. szept. 20. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
testvérem még kapott valahonnan hajcsavarókat, és én abba szedtem össze az egészet, így csak néhány látszik ki belőle, de könnyebb pakolgatni körülötte. ráadásul már újságban is olvastam róla.
2010. szept. 21. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!