Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen álló klímát használtato...

Milyen álló klímát használtatok már ami bevállt?

Figyelt kérdés
Egy szobát szeretnék kicsit lehűteni, ami viszonylag nagy (20nm) de vmi olyant keresek ami mobilizálható akár másik szobába is. Na meg persze nem horror áron kb 30-40e Ft. Nekem bőven elég ha 3-4 fokkal lejebb viszi a hőt, nem számítok ilyen adottságokkal klíma hatásfokra. Viszont semmitérőbe nem szeretnék pénzt kidobni.

2022. jún. 29. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Legtöbbször már önmagában az is elég a jó hőérzethez, ha párátlanít, arra mindegyik képes.
2022. jún. 29. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Használtan keress mobilklímát (Facebook Marketplace, Jófogás, Vatera), mert elég kevés az összeg. Ha szerencséd van, találsz, mert aki rájött, hogy mennyire nem ér semmit, az szabadulni akar tőle. Mond valamit az előttem válaszoló, viszont újan ennyi pénzből még a párátlanító is nehezen fér bele és az kivezetőcső nélküli, tehát fűti is a helyiséget. Egyszer kipróbáltam és mintha tényleg jobb lett volna 25 fok és 60% páratartalom helyett 27 fok és 45-50% páratartalomban a hőérzet, hiába volt melegebb a levegő.
2022. jún. 29. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennyiért, de inkább kicsit többért inkább ablakklímát vegyél. Az a zajtól eltekintve teljesen jó.
2022. jún. 30. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Természetesen használt ablakklímára gondolok, 50k körül teljesen jók vannak.
2022. jún. 30. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!