Milyen érzés olyan környezetben,környékén, házban,lakásban élni, ami tetszik neked, amit szeretsz?
Nyilvánvalóan pozitív érzés, bár egy idő után természetessé válik.
Pl. falon vannak különböző képek, plakátok, amiket azért tettem fel, mert számomra emléket jelentenek. De egy-kèt hónap után már fel sem tűnnek, annyira megszokom őket, hogy csak beleolvadnak a környezetbe.
A másik pozitívuma, hogy szívesen van az ember otthon. Szóval nincs az, hogy mindenképp menni akarok valahova, nehogy otthon kelljen legyek. Bár ez inkább a személyiségtől is függ.
Én pl. szeretem dekorálni a szobákat, különböző dekorációs cuccokat venni pl. Ikeában. Ez már-már inkább hobbi kategória.
Nem tudom pontosan mire gondoltál a kérdésedben, de nekem ez jutott eszembe.
Nem ismerem ezt az érzést, ezért kérdezem, hogy az miben más úgy lakni.
Így vendéget se nagyon fogadunk.;(
Nem tudom milyen érzés nem ilyen helyen lakni :/
Szerintem a legfontosabb, el kell tudnod fogadnod mi az amit megengedhetsz magadnak.
A másik dolog meg ugyan annyi pénzből lehet venni többnyire máshol, hasonló környéken lakást/házat...
A probléma ott kezdődik, hogy nagyon sok ember beletörődik inkább, mint hogy változtasson bármin, mert komolyabb döntést kéne hozni hozzá.
Legjobb példa egy egyszerű munkahely váltás is... tele vagyok olyan ismerősökkel akik nyafognak, mert utálnak ott dolgozni, nem szeretik amit csinálnak stb. De, évek óta ott vannak, mert mi van ha... meg mi lesz ha... az új hely rosszabb stb.
Idén 2 emberemet akartam előléptetni műszakvezetőnek, nem vállalták el mert nagy lesz a felelősség... pedig 2x szorzó lett volna az alapbérükön!
Ugyan ez a helyzet az ingatlan cserével is... az egy még komolyabb döntés lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!