Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tesa öntapadós akasztószöggel...

Tesa öntapadós akasztószöggel lehet pici polcot és egyebeket a falra tenni? Lent

Figyelt kérdés

Albérletben lakom és a tulaj nem engedi a szegelést a falba, viszont egy pici, borzalmasan kopár, fehér falú szobám van. A mérete miatt hely sincs (egy ágy és egy komód van bent). Találtam neten a Tesának ezt az öntapadós akasztószögét, ami tök jól hangzik. Egy-két nagyon egyszerű, picike ikeás falipolcot szeretnék, amire tehetnék növényt meg egy-két apróságot. Megtartja?

Az nem annyira érdekel, hogy mondjuk leszedné a festéket, mert max kenek rá egy réteget (egyébként is van egy csomó hely, ahol repedezett vagy mocskos a fal, szóval nem is értem, miért tiltja annyira a szegelést.)

2022. jún. 2. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb leválik . Kidobott pénz.

A tulaj akkor biztosítson polcos-akasztós szekrényt.

2022. jún. 2. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha leválik a festés, nem elég utánfesteni, hiszen a foltos maszatos nem ugyanaz. Ott luk keletkezik, glettelni kell. Filmezd le a mostani állapotában. Tegyél virágot az ablakba.
2022. jún. 2. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én őszintén azért annyira nem bíznék ezekben. Könnyen lehet ráteszel a polcra két cserepet aztán nem a ragasztó enged, hanem a festék vagy maga a glett jön le a falról. Ki tudja milyen minőségű...
2022. jún. 3. 02:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Vegyél IKEA ivar polcot, olcsó, könnyű, pici.

Arra annyi díszt teszel, amennyi jól esik.

2022. jún. 7. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!