Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Debreceniek! Ti hol vennétek...

Debreceniek! Ti hol vennétek ezeket a bútorokat?

Figyelt kérdés

Új lakásba költözök (és a város is új).

Debreceniek! Hol vennétek az alábbiakat?

- rugós franciaágy

- asztal (kissé dizájnosabb), székekkel.

- tv szekrény (kb 130 centi)

Létezik olyan bútorbolt, ahol mindezt megtalálom, készleten van (jobb esetben összeszerelve), és vállalják nekem, hogy egy 4. Emeletre lift nélkül házhoz is szállitják?

Van valakinek tapasztalata?

Szállítás kb. mennyibe kerül (lakásra, nem házhoz)?

Köszönöm a válaszokat!

2022. máj. 29. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Én Győrből rendeltem a Nyírbútortól...igaz, nekem családi házba, de behozták, mindent megnéztem stimmel-e...megvárták és minden más téren korrektek voltak.Azt nem tudom hogy össze is szerelnek-e...de biztos van ilyen lehetőség is.

Debrecen Nyírbátor talán nem nagy távolság.

A honlapjukon megtalálsz minden szállítással kapcsolatos infót.

2022. máj. 29. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Van még ilyen, hogy rugós franciaágy? Szerintem ágykeretet, hozzá való matracot tudsz venni többféle méretben, asztalt széket, tv szekrényt is bármelyik bútorboltban. Jysk, XXXLutz, Mömax, Möbelix, Praktiker és még van egy rakás kisebb helyi bútorbolt is. A házhoz szállítás díjai eléggé változatosak, és az is változó, hogy melyik üzlet miként értelmezi. Van ahol csak a házhoz szállítanak, de van ahol fel is viszik a lakásba, szerintem ez utóbbi biztos, hogy feláras téma. Érdemes vásárlás előtt ezt is megérdeklődni az adott üzletben.
2022. jún. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!