Ért valaki ehhez? Inkább az írjon, aki tud hasonlóról, v. élt már egy ideig ilyenben! Hány havonta fog kelleni kiporolni a kertben azokat a szöveteket/bársonyokat melyekkel a lányom egyik szobáját szeretnénk borítani (ősi sátor-szerű hangulat miatt)?
Én nem hiszem, hogy itt bárki is élt ősi sátor-szerű hangulat miatt bársonnyal borított sátorban, lakásban.
Eleve az ősi sátrakat nem bársonnyal borították, hanem állatbőrökkel, de ez most mindegy.
Hogy aztán a ti alkotásotokat mennyi időnként kell majd porolni, az a ti környezetetek feltételeitől függnek.
Vannak poros környékek, poros lakások és vannak tiszta levegőjű környékek, minimális portermelő lakásokkal.
Az ősire karakter-helyhiány miatt volt szükség, először régit írtam (ahogy ez a válaszlehetőségek között is jól láthatóan ott van), így akkoriban már nem volt feltétlen szükség állatbőrökre. Ahogy valamilyen szövet áll a legelső helyen, majd csak utána a bársony. De teljesen igazad van, ennek a kiírás tekintetében tényleg mindegynek kellett volna a te részedről lennie.
Mutatok néhány példát az elképzelés megsegítése végett (mindenki másnak is), de ez sem teljesen száz százalék, mielőtt valaki ebbe az apróságba is feleslegesen belekötne.
A hozzászólás többi részét köszönöm.
"És vannak tiszta levegőjű környékek, minimális portermelő lakásokkal."
Nem tudom egy falu, annak is - mondjuk úgy - majdnem a legszéle (nem főútvonal, hanem mellékúti ház) mennyire számít kevésbé portermelő környéknek.
Remélem - legbelül -, hogy igen! :)
Mondjuk az 1-nek igaza van, amiket feltettél azok a sátrak belső díszítése és nem maga a sátor, de ettől függetlenül a kérdésed megválaszolhatatlan.
Tényleg a helyi viszonyoktól és az igényszintetektől függ ennek a cuccnak a portalanítása.
Még véletlenül sincs, mivel nézd meg - például - az egyes, a kettes, a négyes, az ötös, esetleg hatos képeket, mindegyik maga a sátor.
Ezek régi (vagy régiest imitáló) sátrak, illetve azok szövet anyagai. Nem a mai értelemben vett egyszerű, hangulattalan, modern (tehát inkább célszerű, mintsem szép) műanyag sátrak.
Innentől a lényegre válaszolva:
"A helyi viszonyoktól és az igényszintetektől függ ennek a cuccnak a portalanítása."
Ezért írtam abbéli reményemet, hogy:
"Nem tudom egy falu, annak is - mondjuk úgy - majdnem a legszéle (nem főútvonal, hanem mellékúti ház) mennyire számít kevésbé portermelő környéknek.
Remélem - legbelül -, hogy igen! :)"
Hat nem tudom kerdezo, en ha csak 3 napig nem porszivozok, szinte mar porcicakat kergetek, annyi por van.
El nem tudom kepzelni, hogy egy szovet, ami alapbol nyeli a port, mar kb 1-2 het utan milyen lenne.
Ha most nincs meg porallergiatok, majd lesz, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!