Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek melyik a jobb ágy?

Szerintetek melyik a jobb ágy?

Figyelt kérdés

1. Songesand

[link]

2. Malm

[link]

2022. ápr. 23. 07:25
A kérdező szavazást indított:
1. Songesand
2. Malm
4 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag mindegy, nem az ágykereten alszol, hanem a matracon.
2022. ápr. 23. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt írtam volna én is. Azonkívül ez egy szinte egyforma ágykeret, alig más.
2022. ápr. 23. 07:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Kinézetre gondolok, mint egy lakásban
2022. ápr. 23. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Tökmindegy. Gondolom van ízlésed, vagy párod aki segít. Egyébként mindegy, ami jobban illik a betendezésedhez formailag, vagy megtöri azt enyhén.
2022. ápr. 23. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Az első kicsit "békebelibb", a másik kicsit modernebb stílus. De mivel a párnák a fejtámla egy részét úgyis takarni fogják, egyszerűen az olcsóbbat venném, ami az első. Az első javára írható még, hogy ha valami drótot el akarnál vezetni középen, ott lehet (bár igazából szerintem nem szerencsés, bármi elektronikus cuccot használni az ágyban)
2022. ápr. 23. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Tyű köszi nagyon ötös...erre nem gondoltam ugyanis hangfal kábelek mennének alatta...így akkor már egyértelmű lett
2022. ápr. 23. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!