Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tudnám kihasználni az...

Hogyan tudnám kihasználni az összes szobát? Milyen berendezéssel?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, egyedül élek. Nemsokára be kell rendeznem a lakásomat, de nem tudom, hogy hogyan, milyen módon használjam ki a szobákat. A nappalin kívül van még 4, egyik a háló lesz... De a fennmaradó 3-at miféle berendezéssel tudnám kihasználni?
2010. szept. 15. 20:24
 1/8 orsybaba88 ***** válasza:

csinálhatnál kondiszobát, vendégszobát, esetleg ha kiadod az egyiket albérletbe. ha van helyigényes hobbid, akkor annak tárolót, vagy ilyesmi. én keresnék magam mellé 3 20 éves pasit albérletbe:)

amúgy ugye tudod, h nagy mázlista vagy, h ilyen fiatalon saját lakásod van... nekem minden álmom egy saját kuckó...

2010. szept. 15. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Albérlők kizárva. Nem könnyen alkalmazkodom más életritmusához, féltem is a lakást nagyon.

Ez a kondiszoba jó ötlet!

Köszi! :))

2010. szept. 15. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nappali

1. háló

2. jó ötlet a kondi

3. gardrób (szekrények, vasalóállvány, esetleg szárító, ilyesmik)

4. vendégszoba

2010. szept. 15. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nappali

háló

dolgozószoba, ahol az íróasztalodat, számítógépedet tartod

vendégszoba

fitness-szoba vagy gardrób szekrényekkel, öltözködőasztallal

2010. szept. 15. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Én tuti, hogy csinálnék a hálószoba mellettiből egy gardróbot, olyat, hogy ott legyen a mosógép, vasalódeszka, stb. is. Meg persze nagy tükör, fésülködőasztal, szóval minden, ami a reggeli készülődéshez kell.

Csinálnék egy nagy étkező-fogadószobát, ahol sok személyes asztal van, kinyitható kanapé, hogy vendégek tudjanak ott aludni.

Valamint mivel imádok olvasni és zenélni, csinálnék egy könyvtár- és zeneszobát. Sok hangszerem is van, mindig is vágytam egy ilyen helyiségre.

Jelenleg egy 20 nm-es szobában vannak ezek a funkciók bezsúfolva, ahol a párommal ketten élünk. Persze trükkösen, felfújható vendégágy, összecsukható, 8 személyes asztal... de sokkal jobb lenne, ha lenne rá külön helyiség.

De szerintem gondold végig, hogy neked konkrétan mire van szükséged, mert lehet, hogy pont nem erre. Vagy hagyd egyelőre berendezetlenül azokat a szobákat, és látni fogod, mi az, amire szükséged van.

2010. szept. 15. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:

nappali. itt lesz a TV, számítógép, kanapé, dohányzóasztal, könyvespolc

háló. ágy, netán tv, néhány komód a fehérneműknek.

gardrób. nagyobb szekrények, vasaló, porszívó, létra, szárítóállvány helye.

vendégszoba: ágy, TV, kis asztalka, szék.

egyébként minek egymagadnak ekkora lakás? nekem pl pont elég a 2 szobás

2010. szept. 15. 22:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én nagyobb lakást vásároltam, ez tetszett. Elosztása, környéke, udvar.. stb.

2010. szept. 15. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

1) hálószoba - ok

2) gardrób ez csak ruhatárolásra és öltözködésre, egy jó fésülködőasztallal

3) legyen kondiszoba, ha szoktál otthon tornázni, vagy dolgozó/tanulószoba

4) vendégszoba, ha rokon vagy barát nálad aludna, de kiváló lenne mosókonyhának mosógéppel, ruhaszárítóval, vasalóval (azért nem gardrób, mert párásak a vizes ruhák), egyébként ha mosókonyha, akkor vagy legyen laptopod vagy tegyél be tévét, én így szeretek vasalni

2010. szept. 16. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!