Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A szobámba penészes a fal :S...

A szobámba penészes a fal :S hogyan tudom eltüntetni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 14:31
 1/9 anonim válasza:

Vannak különböző folyadékok, amivel ha bekened rendbejön + olyan festékkel fesd ki amin az írja, hogy meggátolja a penészedést.

Google-ban olvashatsz róla sokat.

2010. szept. 13. 14:45
 2/9 anonim válasza:
Domestos-t hígítsd fel és azzal fúj de a foltot.
2010. szept. 13. 14:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. szept. 13. 15:02
 4/9 brigimama ***** válasza:
Ha kis terület penészes akkor jó a savo penészgátló.Ha nagy felület akkor csiszold le az egészet és yupollal fess ki.Kicsit drága de megéri.
2010. szept. 13. 15:05
 5/9 anonim válasza:
Én tömény hypóval töröltem át.Használt.
2010. szept. 14. 11:56
 6/9 Victory82 válasza:
Szia!Én Ultra Savo-t használok,ha néha van penész!Befújom vele a falat és kb.20 perc múlva lemosom szivaccsal.Mintha ott sem lett volna a penész:)1000ft körül van az ára.Üdv.Viki.
2010. szept. 16. 23:18
 7/9 anonim válasza:

Nekem ez vált be:

[link]

Hanno penészölő spray!

kb 1000-1500 ft-ba kerül.

Szobánkba is volt, és a spejzba is. Ráfújtam, és 2 perc múlva már láthatóan kezdett eltünni, majd 10 perc és nem is volt. (csak nagyon nagyon büdös)

Remélem segítettem.

2010. szept. 17. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges több ezer forintért penészlemosókat venni, mert úgyis mindegyiknek az alapja a hypó. Hypót 1:1 arányban keverj vizzel, majd azzal mosd át. Lehet töményen is, csak ember legyen a talpán, aki utána megmarad az épületben. Alaposan szellőztess át, majd pár óra múlva nem is érzed. Ne csak ott kend be, ahol a penész van, hanem legalább 1 méteres körzetben mellette is. Hogy pár évre elő se jöjjön, jó a lemosás utáni lecsiszolás, majd jupolcitro festékkel való festés. Ha megoldható, külső fal oldalára ne tegyél nagy szekrényeket.
2010. szept. 20. 07:10
 9/9 anonim válasza:
Lekaparod , penészgátló szerrel lekezeled , hagyod megszáradni rajta , majd utána festheted . Legjobb lenne mésszel . Ja , és szellőztetni . (Egy szobafestő)
2010. szept. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!