az alsó kifolyású mélyöblítéses(vízbe pottyantós)..
A mélyöblítésest azért nem szeretik, mert nagyobb rakás esetén felfröccsen, oszt ha nincs bidé, lehet zuhanyozni, vagy törölgetni..ezt okos trükkel meg lehet előzni..
A másik fajta azért izgalmas, mert ha nagyobb az öblítés mennyisége/sebessége, akkor a lecsapódó víz rádfröcsköli a kúlát, főleg ha fostál..akkor megnézheted a nadrágod(is)
Vásárlás előtt menj el egy nagy áruházba és nézd meg a csészéket..több féle is van azonos típusból..az életed keseríted meg, ha rosszul döntesz.
2022. márc. 13. 09:53
3/12 anonim válasza:
A szó szoros értelmében üléspont és nézőpont kérdése. Én nem szeretem, amikor felfröccsen a víz, klozetpapir aljzatot teremteni meg pazarlás. Egyébként is ajánlatos szemügyre venni a belőlünk távozó anyagot, mert pl. emésztőszervi vérzési probléma (sőt urémiás gyomorvérzés is) azonnal kiderülhet. De kisgyereknél a cérnagiliszta fertőzés is azonnal látható ill. ellenőrizhető.
2022. márc. 13. 12:59
4/12 anonim válasza:
Hogy milyen kifolyású ,azt inkább a bekötése határozza meg.
A mély öblitésüeket általában olyan helyen alkalmazzák,ahol nincs természetes szellőztetés a szabad térbe .Az elszívó is kevésnek bizonyul,pl nyilvános Wc ben,ahol egymás mellett több is van.
Ahol rengeteg ember fordul meg,szállodák,fürdők ,kórházak ,vendéglátó helyek stb. Aztán olyan családi házakban is,ahol a Wc a fürdőben van.
A lapos öblitésüt lehetőleg mennél előbb le kell öbliteni.
De itt nem ér kellemetlen meglepetés.
2022. márc. 13. 14:37
5/12 anonim válasza:
Én lapos párti vagyok.
2022. márc. 13. 21:39
6/12 anonim válasza:
Oszinten? Takaritas szempontjabol a melyobliteses. Amugy meg van 2 wc-nk, egyik ilyen, masik olyan, “kenyelem” es szag szempontjabol pont leszarom. Budos igy is, ugy is, ha kakirol van szo. Tulelheto :)
2022. márc. 14. 03:24
7/12 anonim válasza:
Csészébe pottyantós. Azt is le lehet húzni azonnal, amikor kinyomtad. Ha dobsz rá papírt, nem fröcsög. Heti többször takarítom a vécét, nem koszos. Ha koszos, azonnal kell pucolni.
Laktam fröccsenőssel együtt, utáltam .
2022. márc. 14. 06:58
8/12 Senior Séf válasza:
Jobban szeretném a csészébe pottyanóst mert a produktumot nem árt megnézni. Színéből,, állagából, formájából sok mindenre lehet következtetni. Mindazonáltal a ház berendezésénél a feleségem szava volt a döntő, és ő a vízbe pottyanósnak volt a híve.
2022. márc. 14. 10:04
9/12 anonim válasza:
Nekem évek óta "vízbe pottyantós" van, de soha nem fröccsent rám az anyag. Én csinálok valamit rosszul?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!