Pár nap alatt teljesen kiültem a székem ülőrészét, ilyenkor érvényes a garancia?
Kb egy hete vettem egy forgós széket, mert a régi nagy tropa volt. Mivel programozó vagyok, így elég sokat ülök a székemben, és a vásárlás óta konkrétan teljesen ültem azt a részt ahol kényelmesen tudok ülni. Dobozát sajnos kidobtam már, mert nincs annyi helyem itthon, hogy tárolgassam.
Ilyenkor lehet garanciát érvényesíteni, mert rettentően fáj már az alfelem emiatt?
Olvasd el a garancia papírt. Azon rajta van, hány kilóig garanciális. Lehet, hogy csak hatvan kilóig. Ha száz kiló vagy, akkor buktad.
Ha nincs meg, akkor töltsd le ennek a széknek az adatait, és meglátod. Ha esélytelen, akkor az ülőrészt elviszed egy kárpitoshoz. Az olyant csinál, ami kibír.
Linkeld a jysk oldaláról a széket, lécci!
Hány kiló vagy?
Köszi a válaszokat!
Ezt a széket vettem meg: [link]
Én jelenleg kb 90-95kg között mozgok, a honlapon 110kg-t írtak gondoltam csak kibír..
De mi a baj, ha áruházban vetted...???
Ha meghibásodott, visszaviheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!