Érdemes felújított, antik bútorokat venni?
Fiatal házaspár vagyunk, néhány bútort készülünk venni és meglepődve láttam, hogy még az "olcsó, IKEA-s" bútorok is elég drágák. Egy jobb fotel 100 ezer forint, egy kanapé 200 ezer fölött, stb.
Használt bútorok között ráakadtam jó pár teljesen felújított, antik bútorra, amik tulajdonképpen hasonló árban vannak, viszont tömör fából készültek és örök divatot, eleganciát sugároznak, a bútorlapból készült IKEA-s darabokkal szemben.
Mit gondoltok, érdemes ilyen bútorokat venni? Kényelmesek? Nektek milyen bútoraitok vannak?
Köszönöm!
Csak 1-2 példa: [link]
Nekünk felújított antik bútoraink vannak (biedermeier intarziás darabok, én a barokkot túl csicsásnak tartom). Bírják a strapát, gyerekeink is vannak, de hát már nagymamám is gyerekként ezekkel lakott és még ugyanolyan. Fő hátránya, hogy nagy lakás kell hozzá.
Viszont nem hiszem, hogy amit mutattál IKEA árban lenne... Ha tömör fát szeretnél olcsón, akkor sima fenyő bútorokat mindig árulnak pl. marketplace-n, azokat házilag is át lehet pingálni újszerűre és olyanra, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!