Szerinted is kevés lenne a szekrény?
Egy összesen 47nm-es lakásban élünk ketten.
A gond hogy nem igazán tudunk elpakolni, de barátnőm semmiképp pedig ő bitorolja a szekrények többségét.
Ami jelenleg van:
Egy szekrény 2ajtos a nappaliba aminek az egyik fele akasztós
Egy beépített szekrény aminek egy oldala akasztós,közepe polcos fiókos, másik oldala is polcos akasztós.
A konyhaba is beépített bútor van ( van pár polc üres de oda nem lehet akármit tenni)
Szerintetek ez kevés, nektek h van?
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy van 30 centi mély 100 cm széles szekrény is meg teljes belmagasságot elfoglaló 60 cm mélységű 2 méter széles hodály is.
Na meg ahogy írják, ha nem tudsz elpakolni akkor kevés a hely, vagy sok cuccotok van, ezt ti tudjátok. Most hiába írom, hogy én elvagyok 1 gardrób 1 könyvespolc kombóval azzal nem lesztek kisegítve.
Én 70 nm-en se férek el.:)
Folyamatosan selejtezem a bölcsis könyveimtől kezdve az örökölt dísztárgyakon át a játékaimig és 30 éve hordott ruhákig mindent.
És akkor gyerekem nincs is, hogy az ő dolgait dédelgessem.:)
A nappaliba lévő az 2m magas és 1,50széles, de a polcos részén a polc 4db olyan 40cm mély és 60cm széles, a polcok közti távolság is kb35cm
A hálóba a beépített szekrény kb 4,5m( faltól falig) magassága 2,7m
Ennek a 4 fiókja elég mély, viszont a polcok 50mély és 70cm széles, az 5polc közti táv 35cm
Ha nem albérlet, akkor vegyetek a hálóba egy egész falat elfoglaló, plafonig érő gardróbot, az rengeteg minden elnyel!
Akkor meg lehet szüntetni a nappaliban a ruhás szekrényt és lehet egy pofás nappali szekrénysor, amiből ha olyat választotok aminek van zárt része is, akkor oda is lehet pakolni.
Szerintem ilyen mennyiségű pakolóhelyre szükség van egy pár, vagy egy pár+1 gyerek esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!